Interieuradvies aan huis

Wens je jouw interieur in een nieuw kleedje te steken? Ben je jouw interieur beu en wens je aanpassingen aan te brengen? Of misschien wens je een volledige make-over, een andere look en feel? Is er chaos in jouw woning en wens je advies in te winnen bij een specialist om terug meer orde en rust te scheppen? Dan ben je bij Gerda Keysers aan het juiste adres.

Advies op maat

Wanneer je jouw interieur wil omtoveren tot een nieuwe woning, dan kan je op het advies van mij rekenen. Ik neem jouw project graag uit handen en geef jou raad omtrent kleur, indeling én decoratie. Interesse? Neem dan meteen contact op en ik kom graag bij jou langs. Het is tevens mogelijk om even in mijn winkel binnen te springen en jouw plannen op tafel te leggen. Ik help jou heel graag in de zoektocht naar specialisten die jou verder kunnen helpen met behangwerken, schilderwerken, klusjes, en noem maar op. Ook leuke adresjes aangaande verfwinkels, meubelwinkels enzovoort verschaf ik jou graag. Jij bepaalt hoever je wil gaan en welke hulp je al dan niet nodig hebt.

Tarieven

Wanneer je totaal geen idee hebt hoe jouw woning volledig naar jouw smaak in te richten, kan ik je heel goed op weg helpen. Mijn uurtarief bedraagt hiervoor 49 euro. Binnen Turnhout wordt er zelfs geen afstandvergoeding verrekend. Bent u woonachtig buiten Turhout? Dan reken ik 0,35euro/km aan. Bovendien verkrijg je kortingen op mijn uurloon bij de aankoop van decoratieartikelen in mijn winkeltje. Interesse? Laat je dan vandaag nog bijstaan door mijn professioneel interieuradvies aan huis regio Turnhout.

Contacteer ons!
03 500 12 10