Unieke juweelcreaties voor elke gelegenheid

Sieraden met een verhaal

Mijn passie voor juweelontwerp resulteerde in een job waar ik elke dag mijn hart en ziel insteek. Ik maak al jarenlang unieke juwelen op maat van uw wensen. Voor welke gelegenheid zoekt u een sieraad? Mag er een persoonlijke touch inzitten? Ik luister graag naar wat u wilt.

Wist u dat het bijvoorbeeld mogelijk is om een kindertekening om te zetten in een uniek juweel? Of dat we een ontwerp kunnen afstemmen op uw favoriete outfit? U ziet het, de creativiteit bij GK- Juwelen is eindeloos.

Een mooi juwelensetje

Verras de vrouw die u lief is met één van de prachtige sieraden die u vindt in mijn winkeltje in Turnhout centrum of kies ineens een bij elkaar bassend setje uit:

  • armbanden
  • oorbellen
  • halskettingen
  • haarspelden

Die juweelcreaties maak ik in tal van bijzondere materialen zoals edelstenen, kristallen, parels... Alles tot in het kleinste detail handgemaakt.

Vraag naar de cadeaubonnen

Voor speciale gelegenheden, zoals Valentijn, steek ik graag speciale ontwerpen in elkaar. Ook daarvoor bent u bij GK Juwelen dus aan het goede adres. Kan u zelf niet kiezen? Vraag dan gerust een cadeaubon.

GK Juwelen herstelt uw accessoires weer in hun oorspronkelijke staat

Is uw favoriete accessoire stuk? Gooi het zeker niet weg, maar maak een afspraak en kom langs in mijn winkel in centrum Turnhout. Naast in het ontwerpen van juwelen ben ik ook gespecialiseerd in het herstellen van accessoires. Zo hoeft u dus geen afstand te nemen van een juweel dat een grote emotionele waarde heeft, zoals een familie erfstuk.

Of ik geef een moderne touch aan uw favoriete juweel

Heeft u thuis een juweel liggen dat al jarenlang circuleert binnen de familie, maar wel eens in een hedendaags jasje gestoken mag worden? In dat geval kan ik van oma's oude juweel een nieuwe, hippe, hedendaagse creatie maken. Zo wordt het stuk nog unieker!

Valt een sieraad niet meer te herstellen?

U hoeft niet bezorgd te zijn wanneer u een accessoire wilt laten repareren, maar een volledige herstelling niet meer mogelijk is. Ook in dit geval kan ik een leuke, nieuwe invulling aan het juweel geven. Hiervoor gebruik ik mijn eigen visie en creativiteit. Een nieuw leven voor een stuk waar u aan gehecht bent. Mooi toch?

U zal zeker verrast zijn door GK Juwelen specialist in accessoires in Turnhout. Maak vandaag nog uw afspraak en ik verwelkom u graag!.

Contacteer ons!
03 500 12 10